KODAK ipari röntgenfilmek forgalmazása 

Ipari röntgen berendezések

Hagyományos és digitális technikát egyaránt kínálunk röntgen és izotópos vizsgálatokhoz. A KODAK márkanév garancia, hogy nem csak a röntgenfilmek és vegyszerek, de a digitális röntgenezésben is élenjáró, kiváló minőségű termékek melyekkel kiszolgáljuk  önöket. Sugárforrásaink, ICM röntgengép, TÁK és Delta izotóptartók, Ir és Se sugárforrásokhoz egyaránt alkalmasak. Ezeket az eszközöket a használathoz szükséges engedélyekkel együtt szállítjuk.

Röntgenfilm
A KODAK INDUSTREX röntgenfilm a roncsolás mentes anyagvizsgálat minden területére készül. Legyen szó kompozit anyagról, elektronikai alkatrészről vagy durva öntvényről. Az EN szabványok szerinti besorolás alapján, röntgenfilm a teljes C1-C6 filmosztályban.
KODAK röntgenfilm szállítása különböző csomagolásban.

Ipari Röntgen berendezések

Ipari Röntgengép

Roncsolásmentes vizsgálatokhoz, ICM röntgengép. Ezek a korszerű, modern, mobil röntgengépek vonal és körsugárzó kivitelben készülnek az általános NDT elvárásoknak megfelelően.

Akkumulátoros röntgengép
Váltóáramú mobil röntgengép

Digitális Röntgen berendezés

A digitális radiográfia a roncsolásmentes vizsgálatok legkorszerűbb formája, melyet a durvaszerkezeti vizsgálatoknál használunk. Sokféle képrögzítési eljárás létezik ezen a területen is, de jellemzően foszfor képlemezeket alkalmazunk. Ilyen eljárással dolgozó röntgen berendezés a HPX-1. A jövő útja a digitális radiográfia.

HPX-1 Digitális Röntgenberendezés

A HPX-1 vízszintes rendszerű, egyszerre több  képlemez befogadására alkalmas, por ellen túlnyomásos beltérrel rendelkező digitális röntgen berendezés.
Merev kazetták kezelésére is alkalmas, a mobilitás biztonságának növelésére megerősített rezgés védelemmel kivitelezett.Teljes egészében NDT célokra fejlesztett ipari röntgen berendezés, ami a képkezelő szoftverre is érvényes. Nem csak saját képformátumát, hanem az általánosan használt JPEG, GIF, stb formátumokat is kezeli. Szoftvere a falvastagság mérő funkcióban különösen erős, pontossága felveszi a versenyt az ultrahangos készülékekkel.


ACR2000i
Röntgen berendezés

Az ACR 2000i a KODAK első nagysorozatban gyártott NDT vizsgálatra szánt digitális radiográfiai rendszere.
Az INDUSTREX szoftver kifejezetten az anyagvizsgálók igényei szerint fejlesztették ki. képlemeze könnyedén megbírkózik a kisátmérőjű csövek okozta problémákkal is.

A hagyományos filmes eljárással készült felvételek adatállományának átmentésére az LS 85 filmdigitalizálót ajánljuk.

ISOTEST szigetelésvizsgáló
ISOTEST átütésvizsgáló

UNIFORD-R. M. Kft.    |   1161 Budapest, Szent Imre u. 42.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu