KODAK ipari röntgenfilmek forgalmazása 

Ultrahangos anyagvizsgáló gép

Az ultrahangos anyagvizsgáló gép alkalmazása a roncsolásmentes anyagvizsgálat során az alap alkalmazások között, igen nagy számban fordul elő.
Számos ultrahangos anyagvizsgáló berendezés áll rendelkezésre a főbb vizsgálati területeknek megfelelően.

  • Ultrahangos falvastagságmérő
  • Fázisvezérelt ultrahang
  • Ultrahangos mérőfej
  • Ultrahangos  szkennerek
  • Univerzális hibakeresők
  • Ultrahangos repedésvizsgáló
  • Ultrahangos szivárgáskereső

Ultrahangos falvastagságmérő
DAKOTA CMX új ultrahangos falvastagságmérő családja a hagyományos falvastagmérésen túl számos új mérési képességgel rendelkezik, többek között a bevonatok vastagságának mérése, hőmérséklet kompenzált mérés, többszörös visszhanggal ellenőrzött mérés, kiemelkedő sebességű szkennelés, automatikus fejfelismerés és nullázás. 

Fázisvezérelt ultrahang
A fázisvezérelt ultrahang technika új távlatokat nyit a roncsolásmentes anyagvizsgálatban. Az általunk képviselt  ZETEC vizsgálóeszközei vezető szerepet töltenek be az atomerőművekben végzett távvezérelt automatikus fázisvezérelt ultrahangos vizsgálatok területén. 
Hordozható fázisvezérelt ultrahangos készülék, erőművi alkalmazásokhoz

Ultrahangos mérőfej
Az ultrahangos mérőfejek nagyon széles választéka és darabszáma kell, hogy jelen legyen minden NDT laboratóriumban. A vizsgálatok zökkenőmentes folytatásához elengedhetetlen hogy a normál és adóvevő, valamint a merőleges és szögvizsgálófejek hiánya ne akadályozza a napi tevékenységet. Ezért kínálatunkban nagyon sokféle ultrahangos mérőfej megtalálható. Csak példaképpen említjük, hogy a szokásos vizsgálófejek mellett folyamatosan listánkon tartjuk a körrezgős szögfejeket és a kompozit kerámia rezgős fejeket is.

Ultrahangos  szkennerek
Hagyományos, TOFD és Fázisvezérelt ultrahangos vizsgálatok végzéséhez
Egy szkennelő berendezés elkészítése pontos,  a feladat által meghatározott adatok alapján történik. A hajtás, útjeladók, fejbefogók, csatolóanyag adagolók kialakítása csak pontos  ismeretek alapján tervezhetők és kivitelezhetők. A PHOENIX a vizsgáló berendezés tipusától függetlenül, pontosan illessztett vizsgálófejekkel szállítja szkennelő berendezéseit. Az önjáró berendezések egyaránt biztosan mozognak ferrites és ausztenites alapanyagból készült szerkezeteken.
Pontos, gyors térkép dokumentált 100% vizsgálathoz a PHOENIX szkennelő berendezéseit ajánljuk akár új, akár meglévő ultrahangos anyagvizsgáló berendezései mellé.

UNIFORD-R. M. Kft.    |   1161 Budapest, Szent Imre u. 42.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu